Уважаеми кандидати,

Преди да започнете процеса по регистрация в платформата, молим да се запознаете подробно с условията и необходимите документи за прием в желаните от вас магистърски програми. В случай че имате нужда от допълнителна информация по приема във Философски факултет, можете да пишете на е-мейл адрес magistripriem@phls.uni-sofia.bg

Приемът на документи за магистърските програми във Философски факултет ще се осъществява електронно на адрес https://phls.kmk.uni-sofia.bg в периода 01.06.2018 – 05.09.2018 г. включително. Достъпът до електронният портал изисква задължителна регистрация с истински лични данни и валиден е-мейл адрес, на която ще се изпращат съобщенията от ФФ на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Въвеждането на необходимите данни в електронната система става последователно, като се спазват изискванията за попълване на задължителните полета, отбелязани със звездичка(*).

Кандидатите, които имат затруднения да направят сами регистрация и/или да подадат заявление за кандидатстване, могат да получат помощ на място от служител на ФФ в периода 27.08. - 05.09.2018 г. включително на адрес гр. София, СУ "Св. Кл.Охридски", Философски факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 4, етаж 1, Конферентна зала „Яйцето“. Приемното време е от 9.30 ч. до 17.00ч. (без прекъсване).