Регистрация на кандидат-магистър

Здравейте,


Това е формата за онлайн регистрация за магистърските програми за учебната 2018/2019 година във ФФ на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Регистрацията онлайн улеснява Вашето кандидатстване.

Защо да се регистрирам онлайн?

Преди да започнете процеса по регистрация в платформата, молим да се запознаете подробно с условията и необходимите документи за прием в желаните от вас магистърски програми ТУК. В случай че имате нужда от допълнителна информация по приема във Философски факултет, можете да пишете на е-мейл адрес magistripriem@phls.uni-sofia.bg

Приемът на документи за магистърските програми във Философски факултет ще се осъществява електронно в периода 01.06.2018 – 05.09.2018 г. включително. Достъпът до електронният портал изисква задължителна регистрация с истински лични данни и валиден е-мейл адрес, на която ще се изпращат съобщенията от комисията по приема. Въвеждането на необходимите данни в електронната система става последователно, като се спазват изискванията за попълване на задължителните полета, отбелязани със звездичка(*).

Веднъж въведени - име, презиме, фамилия, ЕГН и e-mail, не се променят онлайн, а само на гише. Моля, бъдете внимателни!

В случай, че не получите имейл за активация:
1. Проверете в Spam папката на пощата си.
2. Ако не намерите писмото, можете да получите отново e-mail за активация от тук.

Кандидатите, които имат затруднения да направят сами регистрация и/или да подадат заявление за кандидатстване, могат да получат помощ на място от служител на ФФ в периода 12.07.2018 г. до  13.07.2018 г. и от 27.08.- 05.09.2018 г. включително на адрес гр. София, СУ "Св. Кл.Охридски", Философски факултет, бул. Цариградско шосе 125, бл. 4, етаж 1, Конферентна зала „Яйцето“. Приемното време е всеки работен ден от 9.30 ч. до 17.00ч. (без прекъсване).